tiistai 18. syyskuuta 2007

Suuri AJOkoira

Jäniksen perässä juokseminen on sitten mukavaa, varsinkin tyhmien kaupunkijänisten, jotka ei
oo kovin fiksuja. Sunnuntaina piti kävellä lähimetsän läpi kotiin, kunnes mä keksin hakea emännälle ja isännälle änispaistia. Haistoin pupun ja lähdin sitä hakemaan vaikka emäntä ja isäntä ei sitä nähnytkään. Hetkenpäästä olin saanut jäniksen edelleni ja suunnistimme kohti emäntää ja isäntää jänis edellä ja minä perässä. Typerät omistajat eivät ottaneen jänöä kiinni, mutta mä jouduin jäämään siihen. Lenkin päätteeksi jouduin vielä niinkin nöyryttävään paikkaan kun suihkuun. Jänistä piti käydä hakeen suolammen luota ja siinä tuli samalla uitua, haju ei kuulemma ollut kovin kehuttava. Onneksi turkki kuivui nopeesti pyöriessä omassa sänkyssä ja juostessä asuntoa laidasta laitaan.


Tänää lenkillä juostessani vapaana löysin taas jäniksen tai emäntä ja isäntä ei oleet ihan varmoja oliko se jänis, jäniksen tuoksu vai pinseri hepuli. On varmaan parempi ettei ne kaikkee tiedäkään, pääasia on se että ne näki kuinka kivaa mulla on, tai oikeastaan voi sanoa ettei ne ois nähnyt mitään ellei mulla ois ollu heijastin liiviä, joka paljasti mut. En muista koska oisin ollut hengästynyt lenkillä, mutta tänää vauhti riitti. Oli mielettömän kivaa vaikka oli aika pimeetä, kun lähellä ei ollut muutakun asumaton talo (kuulemma Villa Urpo). Kuten huomaatte musta on tullut suuri ajokoira =).

3 kommenttia:

Weera kirjoitti...

Suuri ja mahtava (plus tietenkin pelottava ja rohkea) ajokoira, joka sitten nukkuu niin pienenä ja sievänä peiton alla. Yhdessä pakkauksessa monta eri koiraa. :)

Lotta K kirjoitti...

Meilläkin on alkanut ihan kunnon jahdit. Varsinkin illalla pimeän tullen on kaupunkikaneja ja rusakoita vaikka muille jakaa ;)

Sanna kirjoitti...

Onneksi meillä ei sentää jahdata pyöräilijöitä tai lenkkeilijöitä niinkuin tän päiväinen lenkkikaveri tekee. Pojat lähti tänää ajaan sorsaa takaa rannassa, parsson meni sorsan perässä järveen, Miki jäi rannalle. Myöhemmin lamppu syttyi päässä ja kävi kahlaamassa järvessä kun toine oli jo tullut pois.