tiistai 2. maaliskuuta 2010

kaupungilla

Meillä on koirat mettittynyt vähän liikaakin, joten tänää yhdistettiin kaksi asiaa. Itsekään en juuri Tampereelle saakka lähde matkaamaan kuin työmatkoja varten, joten tänää kun tuli asiaa sinne niin otettiin koirat mukaan.

ENsin hoidettiin omat asiat ja sitten haettiin koirat autost. Mikillä oli taas virtaa ja kierroksia kun oli joutunut odottaan autossa huimat 15min!!! Nykyään käy tosi helposti kierroksilla ja kun pääsee autosta on ensin haukuttava muutama kerta, Nukaa ei onneksi tälläinen toiminta kiinnosta.

Ensin mentiin rautatieaseman asematunneliin. Mikistä on tullut ihanan personamille eikä oo koskaan ollut ääniherkkä, joten jätkää ei paljon stressannut hälinä ja äänet vaan hyvin temppuili hallissa. Neiti taas oli aivan korvat tötteröllä ja häntä koirien välissä. Ainakun jaksoi keskittyä siihen että mammalla on namia onnistu kaikki temput, koska nakit oli vaan niin hyviä.

Rautatieasemalta suunnattiin keskustan kaduille ihmis ja auto vilinään. Nuka ei juurikaan ollut kiinnostunut autoista tms, lukuun ottamatta esim. bussien ääniä mitä piti vähän säikähtää. Mikille on tullut heikoksi kohdaksi, nyt taas jotenkin vahvistettuna, autot. Jokaisen auton kyytiin pitäis päästä, onneksi pääkadulla meni niin paljon autoja ettei ne enää jaksaneet kiinnostaa.

Erään kahvilan pihalla oli pajunorsu, hieman isompi kuin kumpikaan koirista, joka oli Mikistä tosi hurja, norsu kun ihan varmasti tuijotti ja yritti vaania ja hyökätä kimppuun. Mikiä kiinnosti norsu mutta karvat pystyssä sitä piti kytätä kaukaa, kun ihmiset kävi norsua taputteleen niin se ei ollutkaan enää niin pelottava. Nuka ei ensin tajunnut kokojuttua, mut lopulta sekin hokas Mikin eleistä et norsua voi sittenkin vähän vältellä, tosin huomattavasti nopeammin totes et hölmön hommaa pajunorsun kyttääminen.

Muuten kaduilla Miki oli alun innon jälkeen kuin hyvinkoulutettu koira, otti kontaktia ja seuras kuin käskyn alla, tämä kaikki tietty johtu vaan siitä et meillä oli namia mukana. Kovasti piti myös paikkoja merkkailla. Nukalle kaikki oli niin jännää ja tosi paljon ihania tuoksuja ettei muistanut pissata, onneksi ei poiminut suuhunsa kaikkia roskia ja oksennuksia.

Nyt mulla on kaks ihanan väsynyttä koiraa kotona ja mies on varpajaisissa, joten ihana rauha.

Ei kommentteja: