torstai 18. maaliskuuta 2010

Nukan rankka viikko















Viime viikko oli neidillä täyttä toimintaa. Parina päivänä oli pentutreffejä erilaisella kokoonpanolla, parina päivänä käytiin hallilla treenaamassa agilityä, perjantai iltana meillä oli vieras yökylässä, joka piti haukkua. Lauantaina neiti osallistu "90"-vuotis juhlille, siinä oli neidillä vahtimista kun sen piti kaikki 12 vierasta haukkua ja ilmoittaa heidän saapumisestaan meidän kotiin lisäksi meno yltyi illan aikana aika kova ääniseksi, mikä oli hyvää siedätystä hieman ääni herkälle koiralle, onneksi neiti sai Lyylin kaveriksensa.

Kummallisen näköinen koira?














Hei kaveri sulla on kivat korvat























Välillä painittii ulkona. Naapuria ärsytti, kun heidän puudeli räksytti sisällä. Hieman monta kertaa kuullut valitusta, kun pidetään koiria omalla aidatulla pihalla. Kerran uhkaus eläinsuojeluviranomaisilla ja kerran uhkaus ampumisella...






Vähän väsynyttä leikkiä


Vieraiden laulaessa unilauluja on hyvä nukkua










Kun vieraat lähti puolen yön aikaan niin neiti pääsi "omalle paikalle" nukkumaan

6 kommenttia:

Reija kirjoitti...

Jaa että koirat ei sais oleskella omalla, aidatulla pihalla valvotusti? :D Kaikkea sitä! Opettais puudelinsa olemaan hiljaa. :-)

Sanna kirjoitti...

Sanopa muuta, ihmiset on kummallisia! Aina ei oikein voi ymmärtää...
Meidän koirat on kuulemma vaarallisia kun heille syntyi lapsenlapsi viime vuonna, tosin koskaan sitä ei oo näkynyt. Myöskään se tosiasia et meidän koirat leikkii muiden naapureiden lasten kanssa ei poista sitä seikkaa et ne on vaarallisia, eikä myöskän se ettei kumpikaan koirista oo vielä koskaan edes haukkunut heidän koiralleen tai heille ihmisille.

Reija kirjoitti...

Tuosta lenkkeilyasiasta mihin kommentoit, että kyllä rankkaa on ollutkin. Mulla on alusta asti ollut tiedossa miten tahdon Ricon käyttäytyvän varsinkin ku se on vapaana - tiedossa oli myös se realiteetti, että Nova ei oo mulla yhtään hanskassa.. Ei rähise tms., mutta hihnatta tottelee ku huvittaa. Toista semmosta en halunnut, joten ei muuta ku reeniä reenin perään. :) On mulla silti apujoukkoina tuo avo ja porukatkin kivenheiton päässä. Toivon että saan Ricolta sikailun pois tai ollaan tuomittu lenkkeilemään erikseen koirien loppuikä!

Reija kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Reija kirjoitti...

Tuli kaks kertaa, tää päätti oikein ilmottaa että poistin toisen. :P

Mirka kirjoitti...

Kyllä kuulostaa ihanalle tuo naapuri. Huh huh. Mulle joskus neuvoi poliisiystävä, että turhaan valittavasta naapurista voi tehdä rikosilmoituksen kotirauhan rikkojana. :)