sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Mitä tällä kaikella ajalla tekee...

Aikaa on vaikka kuinka, kun Nuka on hoidossa eikä Mikin kanssa voi lenkkeillä. Lisäksi ulkona on pakkasta 20 ja tulee. Oma tila ei salli suurempaa urheilua eikä pakkaslukematkaan innosta hiihtämään tms. Oon vapaa päivinä tottunut tekemään kaksi noin tunnin mittaista lenkkiä koirien kanssa, nyt Mikiä ei saa käyttää kuin pakollisilla pissa reissuilla.

Ollaan temppuiltu Mikin kanssa urakalla ja aamuruokakin on syötetty muualta kuin kupista. Miki laittaa valoja ja samuttaa niitä (käskystä), kantaa vaatteita pesukoneelta narulle ja kuivia puhtaita vaatteita kodinhoitohuoneesta kaappiin, lisäksi kantaa tavaroita pyynnöstä multa miehelle ja mieheltä mulle, metalli esinneet on ällöjä mut siitä huolimatta suostuu kantan mm. lusikoita, avaimia yms., oikea pikku apulainen. Paljon on etsitty avaimia ja muita ihmisesineitä.

Tehdään me sitten paljon "hyödyyttömiä" temppujakin, tällähetkellä opetuken alla on ryömiminen, peruuttamine ja "kuoleminen"= makaa paikallasi toisella kyljellä. Vanhoista tempuista Miki on pessyt omaa naamaansa, sanoo päivää oikealla tassulla, antaa vasenta tassua toinen sanalla, kierii, pyörii, pyytää (orava- asento), pujottelee alkojen välistä, tulee istumaan taakaa jalkojen väliin (ali), istuu, menee maahan, seisoo, tekee kaukokäskyjä, tekee rullailmaisuja, harjoittele paikka istumista ja makuuta, tulee sivulle eri kulmista sekä kääntyy mun mukana sivulla oikealle ja vasemmalle. Noutuokapulaan meillä molemmilla on asenneongelma ja taas mulla on peruste miksi sitä ei voi tehdä, nyt syy on kauluri.

Pitäs keksi lisää temppuja, koska on ihan parasta kun koira hoksaa uusia juttuja. Omaa aikaani oon kuluttanut siivoamalla, ompelemalla, pelamaalla Wiitä, niin et on joka paikka kipeenä. Huomena alkaa melkein vapaaton 13päivän työputki ja oma motivaatio on nollassa...

2 kommenttia:

Eve M. kirjoitti...

Voi vitsi! Olispa pitkäjänteisyyttä opettaa Riemullekki noin paljon temppuja! Ehkä näinä pakkaspäivinä vaan pitäis ottaa itteä niskasta kiinni... Meillä on Riemulla tullu asenneongelma noutokapulaan. Viime kesänä nouto meni jo vallan mainiosti, mutta sitten se sai päähänsä, että se on inhottava kapistus ja ollaan sen kanssa ihan nollapisteessä taas... Tervehtymisterkkuja!

Petra kirjoitti...

Sulla on energiaa ihan käsittämättömiä määriä! Rupeet ohjaamaan pian sivutoimena muita koiran kouluttamisessa :).