sunnuntai 1. elokuuta 2010

Helsingin reissu

Päätettiin lähteä katsomaan pinsereiden agility sm vaikka ei päästy osallistuun. Oli kiva nähdä pinsereitä omistajineen, vaikka kerittiin vasta viimeiset radat näkeen. Samalla vietettiin kaks päivää Helsingissä Anun, Ollin, Auroran ja Milan kanssa ja juhlittiin hääpäivää.
Mila odottaa radalle pääsyä
Mila radalla, sijoitus möllien 2., Mikin siskon Muusan voittaessa, hyvä Muusa.
Helsingin keskustassa. Tosi hienosti koirat liikku vilkasta Mannerheimintietäkin, vaikka välillä tuntuu et täällä maalaistuu, kun ei juuri tuu ihmisiä lenkillä vastaan.
8 kerroksesta oli upeat maisemat. Yö oltiin hotelli Flamincossa Vantaallaa. Koirat sai hotellissa ihailua sekä suomalaisilta että ulkomaalaisilta.

Perhehuoneessa oli pinsereillekin sänky, vaikka ensin yrittivät ihmisten sänkyyn. Hyvin nukutun yön jälkeen käytiin koirien kanssa jumbossa shoppaileen (ruokakaupassa) ja harjoitteleen kauppakeskus elämää.

Kauppatorilla odotetaan lauttaa Suomenlinnaan, ei näkynyt presidenttiä.

Suomenlinnassa piknikillä. Koirilla viilennystakit ja moni luuli että koirille oli tullut kylmä mistä syystä niillä oli takit päällä. Toki pinseri palelee +35... ;)
Koirien ihailu jatkui Suomenlinnassa, ulkomaalaiset halusivat kovasti tulla rapsuttelemaan. Kotimatka kesti tuplaten kauemmin kuin normaalisti, mutta koirat eivät jaksaneet reagoida, vaikka useammin jouduttiin pysähteleen moottorien rampeille, vauva perheen matkantekoa. Onnistuneen hotelli kokemuksen jälkeen oon valmis lähteen uudelleenkin koirien kanssa hotelliin.

Ei kommentteja: