sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Miki seikkailee

Meillä on vissiin naapurusto täynnä ihania tuoksuja. Olin torstain iltavuorossa ja mies tuli kotiin viiden aikaan. Mieheni tuli kodinhoitohuoneen ovesta, koirat käyttää meillä vaan kodinhoitohuoneen ovea. Mies kiersi eteiseen vaihtamaan lenkkivaatteita, kun kuuli että Nuka murisee ja haukkuu jossain. Ensin reagoimatta ääneen mitenkään sen kummallisemmin, lopulta kuitenkin päätti tarkistaa asian.

Miehen päästyä kodinohoitohuoneen ovelle rappusten yläpäähän, jossa Nuka oli ovesta kurkisti pieni 6/7v tyttö. Miki seisoi terassilla tai kai oikeammin tyttöä vasten ja pusutteli häntä poskelle häntä viuhuen. Mieheni mentyä tytön luokse hän kertoi löytäneensä Mikin heidän pihastaan. Fiksuna tyttönä hän oli tuonut Mikin kotiin. Tyttö perheinen asuu samalla tiellä mutta meidän välissä on kolme taloa joten matkaa on ainakin 50metriä. Mikillä ei siis ollut pantaa tai hihnaa.

Mieheltä oli jäänyt ovi jotenkin huonosti kiinni, siten ettei ollut mennyt lukkoon. Miki oli saanut oven auki hyppäämällä kahvaa vasten. Edelleen ihmettelen miten tyttö oli saanut Mikin mukaansa, mutta viisiin hän on vaan kävellyt meillepäin ja koira kiltisti seurannut häntä.

1 kommentti:

Lotta K kirjoitti...

Muusan toi kotiovelle kesäisen karkureissun jälkeen pienet pojat. Muusalla tosin oli sekä valjaat, että hihna päällä. Pojat olivat kuulemma vaan ottaneet koiran kiinni ja kysyneet missä koti on ja seuranneet koiraa kotiovelle. Näin se routa tuo porsaan kotiin :D

Pinseri on niin mukavuudehaluinen, että ei se kauaa viihdy missään pihoilla ;)