lauantai 18. heinäkuuta 2009

Uusi perheenjäsen

Keskiviikkona perheeseemme muutti 29.3 syntynyt narttu pinseri Dogiwogin Nuudeli. Nuka on rohkea, erittäin sopeutuva ja täynnä elämän iloa oleva tyttönen. Haimme Nukan myöhään keskiviikkona. Nuka pääsi autoon häkkiin matkustamaan. Matkattiin mökille ekaksi yöksi sillä, jos olisimme lähteneet kotiin kello olisi ollut aamuyöllä 4 ennenkö olisimme olleet kotona. Nuka laittoi häkkiin pitkälleen ja rennosti nukkui koko matkan, kuten myös matkan mökiltä kotiin, uskomaton pentu.

Kasvattajan luona Nuka haisi vissiin nartuille, koska Miki nuuski ja kuola valui, koska pentu oli niin hyvän tuoksuinen. Mökillä ihastus pentua kohtaan oli haihtunut, vissiin Miki tajus et toi ei oo tullut vaan käymään. Nuka olisi halunnut mennä Mikin viereen nukkumaan, mikä ei herralle sopinut. Ulkona sujui mukavasti Miki suhtautui kylmän viileesti pentuun, lähinnä kävi haisteleen silloin tällöin. Sisällä Miki kertoi pennulle missä on pennun paikka.
Uskomatonta miten pennut taipuvat, myös sammakko asento kuuluu Nukan valikoimaan
Nuka pääsi tutustua omistajien keräämiin mansikka purkkeihin ja sai kun saikin toisen aika ja mansikan. Miki ei ymmärrä koo touhun päälle
Kotona sama viileys jatkui, kerran yritti tassulla haastaa leikkiin, josta pentu vinkaisi. Kaksi ekaa yötä koirat oli eri huoneissa nukkumassa. Eilen Nuka oli päivän miehen kanssa töissä, jotta mä sain nukuttua yövuoron jälkeen. Miki nautti laatuajasta mamman kanssa ja erityisesti nukkui rentoutuneesti kokopäivän. Miehen ja Nukan tullessa kotiin, Miki totes et tästä ei pääse eroon joten on parasta alkaa leikkimään sen kanssa. Oli ihana seurata koirien keskinäistä lenkkiä. Aamulla kuulen että miten yökotona on mennyt ja mikä on ollut nukkumajärjestely.
Nuka ja Miki tapasivat myös naapurin dalmatialaisen, johon Nuka ihastui. Dalmatialainen oli vissiin koiran kokoinen, toisin kun meidän pinseri =). Nuka sai myös pinseri hepulit, olin jo unohtanut miten hauskalta ne näyttää, sillä Miki on kasvanut hepuleista ohi.
ps. osaako joku kertoa miten tähän saa kuvia lisättyä, mulla on hävinnyt se palkki johonkin? syykin selvis työ koneella on joku esto tai operaatio muutos juttu

1 kommentti:

Essi kirjoitti...

No nyt on neiti sitten kotiutunut teille. Onnea! :)
Meilläkin Oki vetää hepulit vähintään kerran päivässä :D

Ja toki saat laittaa Okin sivujen linkin tänne. Minäkin voisin teidän blogin osoitteen laittaa tuonne meidän linkkilistaan :)