sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Aistimuksia koiralle

-tapahtuma oli tänää Hämeenuistossa. Lähdimme sinne yhdessä Milan ja sen omistajien kanssa. Tapahtumassa oli viisi erilaista pistettä. Mikin mielestä koko juttu oli aivan liian omistuista eikä Miki olisi halunnut mennä nurmikolle ollenkaan. Hiekkainen kävely kaistale tai autotie olisi olleet paremmat vaihtoehdot, kerran jouduin jopa kantamaan koiran autotieltä pois, koska Miki sai päähänsä peruuttaa autotielle.

Ensimmäisessä pisteessä oli nurmikolle laitettu erilaisia alustoja mm stroksia, pressu, joka oli liian pelottava astu, joten sen yli hypättiin, puumatto, viltti, muovikansia, huopamattoja. Mila oli huomattavasti kiinnostuneempi kaikista mielenkiintoisista hajuista ja asioista.
Äiti auta, mä en haluu, mä en ymmärrä


Saisinks mä tarkkailla tilannetta täältä, ei kai mun enää tarvii sinne tulla?

Toiseen pisteeseen oli tuotu erilaisilta koirilta haisevia juttuja, kuten muutama häkki, vilttejä, karvoja tms, näitä Miki ei edes halunnut haistaa. Kolmos pisteessä oli peilejä, kakkukupuja, sateenvarjoja tms joita olisi saanut tutkia, haistella, maistella tms. Niistäkin omistaja taisi olla kiinnostuneempia kuin koirat.

Neljännessä pisteessä oli erilaisten eläinten tuoksuja, kuten kissan peti, hevosen lantaa, koti kaduilla tämä maistuu tapahtumassa Miki ei edes halunnut haistaa, lehmän tuoksuisia olkia, kanin häkistä puruja, kilpikonnan tuoksua... Sitten oli vielä hedelmäpiste, missä oli erilaisia hedelmiä ja vihanneksia viltin päällä. Mila kävi maistamassa niitä, Miki päätti vain näyttää hämmentyneeltä.


Lopuksi ennen töihin menoa käytiin tekeen lenkki puistossa, missä Mila innostu leikkimään lehdillä.
ja Miki keskitty oleen komea...

Ei kommentteja: