sunnuntai 23. syyskuuta 2007

Emännän kummalliset tavat ja ihana saunapäivä

Emäntä on käyttäytynyt viimesinä kolmena viikkona kummallisesti. Ennen iltalenkkiä se aina häviää ja jättää mut isännän kanssa kaksin. Aamulla se tulee takaisin ja oven aukaisullaan herättää mut. Kotiin tulonsa jälkeen se menee lähestulkoon heti nukkumaan. Paraspuoli tässä on se että pääsen nukkumaan emännän kanssa sänkyyn, mutta yön nukuttuani isännän kanssa en jaksa enää kokopäivää nukkua emännän kanssa.

Emäntä nukkuu niin sikeästi että olen myös päättänyt välillä askarrella kotona kaikkea mukavaa. Yleensä sisustan asunnon uudelleen, emäntä ei ymmärrä mun tyylitajua vaan matot, jotka olen vaivalla vaihtanut huoneesta toiseen ,vaihtavat uudelleen paikkaa emännän herätessä ja taas saan seuraavana aamuna siirtää niitä emännän nukkuessa. Isännän puolella pöydän alla oli käärme (lampunjohto, omistajan huom.) joka oli karannut pesästään (ei ollut seinässä, omistajan huom.), joten päätin metsästää käärmeen ja niinpä palastelin sen. Luitani en viitsi syödä emännän ollessa kotona vaan yritän joka päivä yllättää emännän iloisesti sisustussuunnittelulla.

Olen myös päättänyt säännöllisin väliajoin käydä antamassa pusuja emännälle tai vinkumalla ilmoittanut että nyt olisi aika nousta ylös, huonolla menestyksellä. Jos saan emännän ylös se jatkaa uniaa pienen lenkin jälkeen tai vessareissun jälkeen. Päivät on ollut tylsiä silloin jos emäntä on ollut yön poissa. Jos emäntä ja isäntä on molemmat poissa en jaksa nähdä vaivaa sisustamisen suhteen vaan keskityn nukkumiseen ja joskus luiden syöntiin.

Tänää oli taas saunapäivä. Yleensä osallistun saunomiseen ylälauteilta käsin. Siinä vaiheessa kun pitäisi aloittaa löylyn heittäminen joudun pois. Jos saan valita palaan saunaan takaisin oven alta ryömien. Saunaan on myös hyvä paeta oven alta pesun ollessa edessä, vaikka todellisuudessa lämpöisen vedenalla ei ole ollenkaan hullumpaa.

Ei kommentteja: