maanantai 11. lokakuuta 2010

Nuka näytelmissä

Nuka starttasi näyttelyuran lokakuun alussa Lappeenrannassa. neiti käyttäytyi kehässä ihan hyvin, ensi kertalaiseksi. On jo sen verran tottunut eripaikkojen hälyyn ettei ollut enää häntä koipien välissä vaan häntä oli korkealla ja jopa heilui. Oli kiva nähdä Nukan veli ja sisko sekä tietty muita pinseriihmisiä. Näyttely oli snautseri-pinserirotujen 2. erikoisnäyttely.
Arvostelu oli EH/2 (erittäin hyvä) Luokassa oli Nukan lisäksi Nukan sisko. Arvostelu mun suomennustaidoilla menee kutakuinkin:
Erittäin hyvä tyyppinen. Erinomainen luusto. Tarpeeksi rompact? olisikohan siinä pitänyt lukea compact eli tiivis. Erittäinhyvin kehittynyt kallo. Pitäisi olla parempi (jotain meidän mielestä siinä lukee stop mutta ei sovi asia yhteyteen.) Isot pyöreät silmät pilaa ilmeen. Isot epäsäännölliset korvat. Hyvä niska. Tarpeeksi eturintaa. Enemmänkin lyhyt olkavarsi. Erittäin hyvin kulmautunut takaa. Pitäisi olla enemmän etenevä liike.

Kaikki Nukan tuntevat voivat yhtyä arvosteluun isot silmät ja isot korvat, joilla neiti on kyllä saanut huvitusta aikaiseksi. Koska Lappeenrantaa oli pitkä matka olimme hotellissa yötä koko viikonlopun. Muuten ei ollut ongelmia mutta neitiä ei voinut jättää yksin hotellihuoneeseen, sillä itki meidän perään. Niinpä kävimme vuoronperään aamupalalla ja kun kävimme syömässä neiti oli autossa häkissä.
Nukalla oli koiran päivät ja pääsi sänkyyn ihmisten kanssa
Linnoituksella lenkillä

Viime viikonloppuna Nuka kävi Tuuloksessa toisessa näyttelyssä. Jälleen arvosteluna EH, tällä kertää Nuka oli luokkansa voittaja. Jälleen arvostelu mun suomentamana, joten takeita oikeellisuudesta ei ole:
1.5vuotta vanha narttumainen narttu. Mukavan muotoinen pää. Kantaa hyvin korviaan. Tummat silmät. Pitäisi olla suurempi alaleuka. Suoruutta olkapäissä. Hyvin kehittynyt selkälinja, jotain lantiosta. Vahvat takajalat. Hyvät tassut ja luusto. Liikkuu hieman liian löysästi takaa mutta hyvä sivuaskel.

Miki pääsi Tuulokseen turistiksi ja mukavasti käyttäytyivät molemmt koirat vaikka parkkihalli olikin tännyä koiria. Kaikenkaikkiaan viikonlopun näyttelyyn oli ilmottautunut 1096koiraa, onneksi pinsereitä oli vaan 14 ja päästi hyvissä ajoin kotiin.
Illalla Nuka toimi lapsenvahtina mun ommellessa ja miehen ollessa varpajaisissa.

1 kommentti:

Ninsku kirjoitti...

Voi kun mulla tulee niin Nukasta Susu mieleen, yhtä loistava lastenhoitajakin näköjään. <3