sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Kaupungilla

Tänää käytiin koirien kanssa Tampereen keskustassa eli maalta kaupunkiin. Aateltiin et olis hyvä totuttaa pentua kaupungin vilinään, vielä pitäs matkustaa bussilla. Nuka meni ihan hienosti, mitä nyt bussit oli hieman hirvitys. Helposti reagoi autojen, moottoripyörien ja työkoneiden tms ääniin, pitää ottaa asiakseen käydä vilkas liikenteisillä paikoilla. Kuitenkin kokoajan pystyi syömään.

Miki ei reagoi autojen, kaivureiden tms ääniin. Alkuunsa Miki oli niin kierroksilla ettei kyennyt syömään mitään, siitä on aikaa kun me on viimeksi liikuttu keskustassa, mutta hetkenpäästä Mikikin oli mukana kuvioissa. Mikin kanssa on helppo liikkua keskustan vilinässä, kun se ei oo kiinnostunut ihmisistä, ei maassa olevista ruuista ja roskista, eikä autoista tms, pulut kyllä sai saalistusviettiä aktivoitua. Voin kertoa et oli mielenkiintoista syödä jäätelöä, jonka vohveli meinas hajota, kun on koira jo haluis salistaa lähellä olevia puluja ja sit toinen koira joka olis kiinnostunut hajuista ja kaikesta mitä löytyy maasta. Onneksi meitä oli kaks.

Tänää reenattiin myös seisomista ja hampaiden katsomista molempien kanssa. Mitattiin myös Nuka, joka ei yhtään kauhistunut "rämmisevää" rullamittaa. Neidillä on korkeutta nyt 37cm ja painoa 7.9kg, Mikin strategiset mitat on 51cm ja 17kg.

3 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Lappeenrannassa me asustellaan :)
Juu, olisi kiva joskus nähdä ja näkisi tosiaan miten koirat ovat kasvaneet jne.
Oletteko te muuten tulossa sinne erkkariin?

Lotta K kirjoitti...

Joo, koirametsä on ihan huippu. Koska sulla on loma?

Me tullaan Muusan kanssa esittelemään teille koirametsää :D Ja tapaamaan veikkaa ja sen uutta "siskoa".

Täällä lisää koirametsästä

Essi kirjoitti...

Höh.. Ei me tullakaan sinne erkkariin, kun penska on kuitenkin päivää liian nuori :(
Huomasin tuon vasta kennelliiton ilmoittautumiskaavaketta lukiessani: "alaikärajan tulee täyttyä viimeistään näyttelyn alkamista edeltävänä päivänä"
Ja tietty olin jo ehtinyt maksaa tuon. Noh, onneksi saan rahat takaisin :'DD

Mutta olisi silti kiva joskus nähdä teitä, jos olette tänne päin tai me sinne tulossa. Ja voihan sitä vaikka joskus samaan aikaan piipahtaa Aulilla tms. :)