torstai 8. lokakuuta 2009

Neiti aikuistuu...

tosin ei valitettavasti käytöksellä. Viime viikolla mietin et pitäsköhän sitä pikkuhiljaa mennä katseleen Nukalle juoksupöksyjä ja opettaan se pitään niitä ja pitäiskö meidän miettiä Mikin leikkaamista. Kuten varmaan kaikki arvaavat asia jäi mietinnän asteelle. Maanantaina tulin reenistä kotiin niin mies totesi että neidillä tais alkaa juoksut, sillä sohvan suojapeitolla oli läikkiä ja punaisia pisteitä löytyi pitkin lattioita ja tietty Miki oli ollut kiinnostunut takapäästä. Siinä vaiheessa ajattelin ettei voi olla totta, koska emme olleet tehneet vielä suunnitelmaa mitä tehdä kun neidin juoksut alkavat, kodissa kun on leikkaamaton uros.

Loppujen lopuksi emme päässeet täyteen varmuuteen oliko juoksut alkaneet, koska Miki mm. antoi alapään pääsääntöisesti olla rauhassa, söi ruokansa, ei piippaillut tai ollut rauhaton, nukkuivat eripaikoissa, ei siis mitään tavallisuudesta poikkeavaa. Tiistaina mun oli pakkolähteä koulutukseen aamusta mies jäi kotiin koirien kanssa alkoi varmistumaan että neidillä ihan oikeasti on alkanut juoksu. Joten mies oli kotona niin ettei koirien tarvinnut olla kuin 4tuntia keskenään. Lähtiessään oli erottanut koirat, ekaa kertaa sinä aikana kun on kaks koiraa. Nuka oli laitettu kodinhoitohuoneeseen, jonne hän oli vienyt häkin, leluja ja puruluita. Mikille oli jänyt loppu kämpästä. Kun tulin kotiin koirat oli onnellisesti samassa tilassa, meidän neiti houdini oli joenkin onnistunut kapealta portaalta avaamaan oven, koska en usko Mikin keksineen mitään niin omatoimista, kun ei pysty edes syömään herkkuja jos ei olla kotona.

Illalla koitin sitten kieltää Mikiä neidin nuolemisesta ja yllättävän hyvin meni käskyt perille varsinkin, kun ammuin vesipysyllä. Tosin molemmat koirat sai osansa vedestä ja juoksivat häkkiin istuun vierekkäin ja mulkoileen mua. Yöksi jätimme koirat samaan tilaan, koska nukkuivat ihan rauhassa eripaikoissa ilman sen suurempaa kiinnostusta ja edelleen Mikille maistui ruuat eikä ollut piippaamista tms. Aamullakin koirat löytyivät eripaikoista tosin Nuka oli onnistunut saamaan pöksyt, lainassa veljen nartulta pois, mutta hieman veriset sitäät oli edelleen kiinni pöksyissä eikä kumpikaan koirista ollut niihin koskenut.

Keskiviikko aamuna vietiin Nuka mun porukoilla, koska äidilläni oli keskiviikko ja torstai vapaat, huomena=torstai on varmaan neiti haettava kotiin ja mietittävä miten koiria eristää. Te narttujen omistajat joilla on kokemuskia/vinkkejä juoksujen suhteen niin neuvokaa ihmeessä tälläistä noviisia uroksen omistajaa käytännön asioissa. Vielä parempi jos jollain on hyviä vinkkejä uros-narttu talouksista. Enää en kerkiä Mikiä leikkaamaan.

2 kommenttia:

Lotta K kirjoitti...

Ei oo vinkkejä uros-narttu talouksista, mutta ylimääräisiä pinserikokoisia pöksyjä olis. Mä tässä nimittäin just mietin, että kamala määrä pöksyjä steriloidulle nartulle :D Muusan juoksu on just loppunut ja nää oli sen viimeiset, varasin sterilointiajan joulukuulle.

En näe mitään syytä, miksi koirat eivät saisi olla yhdessä juoksun alussa, varsinkin jos tottelevat noin hyvin ja ymmärtävät pelin hengen. Tärppipäivien lähestyessä ne pitää kuitenkin luonnollisesti erottaa. Tämä voi olla siinä kiihkossa aikamoista piipitystä ja vouhaamista molemmilta puolilta. Lisäksi barrikadien tulee olla täysin varmat, koska ainakin Muusa olis tärppipäivinä valmis menemään vaikka läpi vuoren päästäkseen ihanien poikien luokse.

Mä varmaan veisin jommankumman hoitoon viikoksi siinä vaiheessa kun tärppipäivät ovat tulossa.

Sanna kirjoitti...

Kiitos vinkeistä. Meillä oli Nuka keskiviikosta thän päivään hoidossa. Tänää tuntuu haisevan ihan vastustamattoman hyvältä. Miki on työhuoneessa mun kanssa ja piippaa, nuka piippaa oven toisella puolen joten varmaan paras koittaa jatkaa hoitosopimusta.

Mä voisin olla kiinnostunut pöksyistä, koska Nukalla ois tarkotus teettää pentuja, niin se on sitten Miki joka leikataan tässä taloudessa.