sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Kuvia kotosalta

Meillä ei mitään ihmeempää oo elämässä tapahtunut. Mikin jalka ei oo vieläkään hyvä mut oon alkanut pitää sitä taas vapaana. Pidetään aktiivisesti backontrack takkia ja venytellään päivittäin.

Nukan kanssa pentuagilitystä on enää yks kerta jäljellä, reenipäiväkirjaan oon yrittänyt niitä päivittää. Aika menee vauhdilla Nuksukkakin on jo 6kk. Neiti ei oo vielä ihan sisäsiisti mutta ulkona jo merkkaillaan ja Mikin mielestä neiti tuoksuu jo ihanalta. Välillä pitää yrittää käydä pepulla haisteleen, lähinnä kun neiti on pissannut sisälle. Pepulla haistelu kielletään kyllä ja sitten Miki tulee mun eteen seisoon huulet väpättäen ja kuola valuen.

Otettiin parikuvaa kotona olohuoneessa.



Etsi koira:
Miki on löytänyt paikkansa meidän kodissa. Ostettiin päiväpeitto takkahuoneen sohvan suojaksi. Miki on hyödyntänyt sen niin että nukkuu peiton ja sohvan välissä. Me ihmiset vaan luultiin ymmärtävämme peiton käyttö tarkoitus.

Nuka näki ensimmäisen kerran pienen vauvan 3kk, kun kaveri pariskunta oli meillä kylässä. Vauvan ollessa mamman sylissä sitä uskalsi haisetella ja loppujen lopuksi se olis ollut aivan ihana...


1 kommentti:

Ninsku kirjoitti...

Ihania kuvia! <3 Hieno Nuka :)