lauantai 6. joulukuuta 2008

Vierailua!

Viikonloppuna käytiin todella pitkästä aikaa J:n vanhemmilla. Mikille tärkeää "pappaa" ei ollu koiruus nähnyt kesän jälkeen. Voi sitä ilotusta, kun Miki näki tutut isovanhemmat. Vaikka ei olla oltu montaakaa kertaa Jyväskylässä niin kivasti Miki sopeutu lyhyeeseen vierailuun. Oman käden oikeutta Miki kyllä käytti tulemalla yöllä meidän vuodesohvalle, vaikka toinen sohva ois ollut tyhjänä. Aamulla, kun yritin kääntyä oli hieman ahdasta sillä mies oli vinottain sängyssä ja koira miehen puolella ja mulle sitten jäi pienen pieni siivu seinän vierestä, on tää niin väärin. Tosin kun heräsin niin lähti koiruus lattialle omalle viltille.

Sunnuntaina päästiin uusiin maastoihin lenkkeileen. Oli ihan lenkkeillä Jyväskylän metsässä missä oli lunta, kun Tampereella lähtiessä oli vaan mustaa ja märkää. Tehtiin sunnuntai aamun kunniaksi 1.5h lenkki metsässä, Mikin juostessa vapaana. Loppu sunnuntaista menikin vieraillessa. Ensin käytiin mun tädin luona, jossa Miki päätti tehdä tuttavuutta mun tätiin pussailemalla.

Tätini luota lähdimme J.n 94-vuotiaan papan luokse, joka asuu yksin rintamamiestalossa, jota hän lämmittää itse puilla!!! Olisimpa itse yhtä terävä ja hyväkuntoinen vanhana. Miki oli hieman vauhdikas papalle. Pappa olisi halunnut kovasti silittää Mikiä, mutta Miki lähti pois aina kun hän yritti silittää. Papan luota kävelimme J:n tädille, jossa odotti aivan mahdottoman suloinen borderterrierin uros pentu, ikää pennulla oli 4.5kk. PEntu oli tosi rohkea ja utelias, meinasi Miki olla välillä helisemässä pennun kanssa. Tosi nätisti Miki oli pennun kanssa, muutaman kerran meinas mennä hermot, lähinnä kun Miki tuli mun jalkoihin istuessani lattialla ja pentu yritti samaan paikkaan.

1 kommentti:

Cyrax kirjoitti...

Voi olisipa täälläkin lunta :/ Täällä vaan mustaa ja märkää, myös.

Terkkuja Anilta ja Netalta!