lauantai 13. joulukuuta 2008

Sidevaihtoa

Eilen hieman jännitti jättä koiraa ja jalkapakettia meidän molemipien työpäivän ajaksi kotiin. Miki fiksuna koirana oli jättänyt siteen rauhaan, vaikkemme kauluria olleet laittaneetkaan. Mä luulen et koiran logiikalla siteen kuuluu olla jalassa, kun se oli siinä hänen herätessään eläinlääkärissä.

Eilen oli sitten ohjelmassa siteen vaihto. Oonhan mä toki työssäni joutunut tekemään jos jonkinlaisia sidoksia 0-18- vuotiaille, mutta oikeaoppisen tassusidoksen tekeminen meidän ikiliikkujalle hieman jännitti. Miki olisi kovasti halunnut avustaa siteenvaihdossa, laitan kuvia kun pääsen kotikoneelle.

Sen jälkeen kun tassuside oli kerran aukaistu ja otettu pois niin meidän poika olisi halunnut ottaa sitä kokoajan pois. Laitoin kaulurin, jotta side jäisi edes hetkeksi rauhaan. Miki seisoi häntä koipien välissä, kun laitoin kauluria. Kun kauluri oli laitetettu ei ollut mitään protestointia eikä vinkumista, koira oli sen näköinen et tää kuuluu asiaan.

Illalla kauluri otettiin pois, koska Miki auttoi pyykin laittamisessa. Kun mentiin saunaan unohdimme laittaa kaulurin. Koska Mikiä ei voinut ottaa saunaan tassupaketin kanssa se jäi pukuhuoneeseen makoilemaan. Hetken päästä kuului raapimista... Tämä oli vissiin koiran tapa ilmoittaa, että hän voi tulla nyt saunaan, koska tassussa ei ole enää pakettia, et näin meillä.

Meillä on kyllä ihana koira. Miki saattaa kerran "kysyä" et onko pakko tehä jotain tai yrittää lähteä pois, mut kun huomaa et joku juttu tehään niin sen jälkeen ei oo protestointia, tassussa saa olla siteet rauhassa, kaulurin kanssa mennää tyytyväisenä paikasta toiseen, silmätipat saa laittaa koiran istuessa rauhassa... Illalla toinen sidevaihto meni Mikin makoillessa kyljellä ja odottaessa vapaa käskyä. Kahden siteenvaihdon jälkeen voin sanoa että Miki on huomattavasti helpompi potilas, kun tietyn ikäiset lapset.

Ei kommentteja: