torstai 20. marraskuuta 2008

Mikille uusi harrastus!

Mulla oli yks päivä Miki tallilla mukana kun oli ihana ilma ja menin sinne päivästä. Miki on joskus viime keväänä ollut mulla mukana kun kävin kaverin luona ratsastaan. Nykyisessä paikassa ei juurikaan ole maastolenkkejä missä ei liikkuisi autoja en ole voinut ottaa Mikiä mukaan. Koska nyt menin päivästä ajattelin ettei seudulla liiku paljoa autoja.

Miki oisi kovasti halunnut hepoista leikkikaveria ja koska ne eivät ymmärtäneet koiran epätoivoisia leikkiin kutsu ideoita Miki päätti tyytyä wuffuttelemaan niille. Hieman jännitti koskea en tiennyt hevosten suhtautumisesta koiriin, mutta hevoset ottivat hyvin rauhallisesti Mikin komentelut.

Miki oli taas aivan mahtavaa ratsastusseuraa, siinä vaiheessa kun kiipesin hevosen selkään koira ei komentanut enää ollenkaa. Hienosti Miki juoksi edellä, sivulla tai perässä. Kun talutin sekä hevosen että koiran auton tien vartta pitkin, eteen käskyt toimivat loistavasti. Lenkki kulki metsässä ja metsä autoteillä, joten vaaraa autoista ei ollut. Käynnissä ja ravissa koiruus pärjäs loistavasti, laukassa jäi hieman jälkeen. Vaikka tehtiin hidastempoinen lenkki niin mietin et oliko se liian rankka koiralle, sain kuitenkin todeta tämän turhaksi peloksi. Takaisin tultaessa Miki keksi jotain kivaa metsästä ja eikun sinne täyttä loikkaa.

Voiko olla enää ihanampaa tapaa viettää päivää, kun kävellä metsän rauhassa hevosella ja koira juoksee vieressä.

Ei kommentteja: