torstai 22. toukokuuta 2008

Kyllä ihmiset on hulluja!

Käytiin emännän ja mummon kanssa mökillä. Mummo meni edeltä kun me mamman kanssa käveltiin mökille tai mä juoksin ja mamma laahusti perässä. Mökin pöydällä odotti kirje naapurilta. Missä hän ystävällisesti ilmoitti, että on kylvänyt hiiren/rotan myrkkyä pitkin tonttiaan sekä rantaan laittanut minkkiloukkuja meitä koiria varten. Hän ilmoitti myös soittavansa poliisit, jos heidän puollellaan näkyy koiria.

Kirjelappusen luettuaan mamma laittoi mut hihnassa puuhun kiinni, vaikka en varmasti ole käynyt naapurin puolella tänä vuonna, tietty jos mökki tie lasketaan naapurin puoleksi, sillä hän omistaa 50m pätkän meidän mökkitiestä. viime kesänähän me Nelsonin kanssa ilmoitettiin jos ihmisiä käveli mökin pihan ohitse, mitä naapurin lapsenlapset viissiin pelkäs.

1 kommentti:

Lotta K kirjoitti...

No huh, huh.

Sano sille, että teidän tontin puolelle ei tarvii tuoda loukkuja, myrkkyjä saati siiten kirjeitä...

No joo, kaikkee tollasta aina välillä on. Ihmiset on välillä niin kykenemättömiä ylipäätänsä sanomaan että koira häiritsee ja neuvottelemaan kaikkia tyydyttävän kompromissin. Tässä kyllä myös koiran omistajat saisivat katsoa peiliin, sillä niiden jotka eivät halua ei pidä joutua tekemään lähempää tuttavuutta koirasi kanssa.

Sillon kun Muusa oli aivan pieni, pidin sitä välillä vapaana meidän pihametsikössä, ja sieltä se kerra karkasi pihan puolelle pusuttelemaan lapsia. Olin sitten loppuun asti taloyhtiössä se kauhea tyyppi, joka pitää lapsien päälle hyökkäilevää vaarallista koiraansa vapaana. (Huom, Muusa oli tuolloin alle puolet niiden lasten koosta ja hyvin viaton...)