sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Nukan eka matchshow

Mies ja Nuka oli tänää matchshow:ssa, joka oli molemmille eka kerta. Näyttely oli parkkihallissa, jonne meno oli ollut jo neidille jännittävää. Nuka oli ollut korvat rullalla kaikista pelottavista äänistä. Rokotustodistusten tarkastuksessa neiti oli päässyt peruuttamaan itsensä vapauteen. Nuka oli bongannut paikalta kaksi pinseriäkin.

Lopputuloksena reissulta oli sininennauha ja sinisten kehätä alkuvaiheessa pois joutuminen. Ekassa kehässä neiti oli kuulemma mukaan vielä ravannut mutta toisessa kehässä neiti ei ollut suostunut enää ravaamaan vaan oli hyppynyt ja istunut, eikä namitkaan enää maistuneet meidän ahmatille. Nuka osallistui isojen pentujen luokkaan. Isojen koirien luokassa olisi ollut pinserikasvattaja tuomarina. Muiden pinsereiden tuloksista ei muuta tietoa kuin että toinen pentuluokassa ollut pinseri sai punaisen nauhan. Positiivista oli ollut että loppuvaiheessa kun oli paljon koirakoita ja odottamista Nuka oli laittanut omalle matolle maaten.

Vissiin pitää aloittaa ahkerampi reenaaminen ennen kesää, jos neitiä pitäs näyttää keällä jossain virallisemmassakin paikassa.

1 kommentti:

Petra kirjoitti...

Hih, ihqu Nuka! Mitenkäs sen palma-haalarin kävi, saitko oikean kokoisen niistä ohjeista?