tiistai 28. huhtikuuta 2009

Kalamarkkinoilla

Sunnuntaina oltiin tokoilemassa ja sit piti käydä Mikin ja miehen kanssa jäätelöllä, mutta päädyttiinkiin alarantaan kalamarkkinoille. Miki joutui kulkemaan ahtaiden kojujen välissä ihmispaljoudessa, mutta on se vaan helppo tollasissa tilanteissa. Ei oo kiinnostunut ihmisistä, ei oo kinnostunut papereista, roskista tms. Kiltisti se istui pöydän alla ja vieressä odottamassa omaa osaansa muuripohjaletuista.

Toiminta kyky pysyi kiitettävänä vaikka oli paljon ihmistä ja tunkua, onnistui istumiset ja maahanmenot, palkintona ja päivän ruokana sai voissapaistettuja neulamuikkuja, jotka maistui todella hyvin. Omistajien tehdessä hunajamaisteluita ja ostoksia koira istui tyynenä ja katseli, kun hyvin koulutettu citykoira, vaikka me ollaan koko perhe aikalailla maalaistuttu.

Viime viikolla kävin kerran aikaisemminkin kävelemässä Mikin kanssa Tampereen keskustassa ja tekemässä temppuja, koska oon yrittänyt saada enemmän aivotoimintaa liikunnan vähyyden ja harrastusten tauolla olon takia. Uni on maistunut kaupunki vierailujen jälkeen.

Ei kommentteja: