keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Omistajan hermot koetuksella!

Annetaan uros pinseri hyvään kotiin. Menee hermot, koiralla ei oo korvia ollenkaan!!!
Pellolla annan Mikin juosta vapaana ja kaikessa rauhassa, koska ei se kuuntele kuitenkaan. Mutta se ei myöskää kuuntele kun ollaan jo lähössä kotiin päin, esim. tunti vapaana täysiä juoksentelu ei ole ollenkaan tarpeeksi.

Pihassa kun saa uoksennella naapurin koiran kanssa niin sisälle ei tulla ollenkaan, varsinkaan, jos itellä olis kiire. Tässä yks päivä jätin koiran ulos, kun ei kerran tullut sisään, päätin etten tee itsestäni koiran silmissä naurettavaa ja suostuttele sitä pihalla. Naapuri meni oman koiransa kanssa sisään mutta meijän jätkä vaan istu ja mulkoili.

Ahkerasta harjoittelusta huolimatta reeneissä ei autoon hypättäisi ja koti pihassa taas ei autosta ulos tultaisi. Pari kertaa koira on tehnyt karkaamistemput oven raosta, vaikka esim. pääovesta ei koiran kanssa kuljeta ulos. Maanantaina karkas miehiltä ja tänää karkas niin että olin myös itse kotona. Mä en viitsi lähtee ollenkaa kissa hiiri leikkiin koiran kanssa.

Eilen olin niin kypsä otukseen et ensin aattelin jättää hakutreenit väliin, mutta koska jokaisen maalimiehen poissaolo vaikuttaa myös muiden reeneihin niin päätin mennä ja ottaa koiran ainakin autoon istuun, päätös ehkä virhe, sillä ikinä ei oo ollu niin "vaaralliset" hakureenit, mutta niistä enemmän reenipäiväkirjan puolella.

Nyt on varattu omistajille koiraongelmakoulutus aika 21.9 sunnuntaille saa nähä opittaisko me jotain Jouni kanssa.

Ei kommentteja: