torstai 21. helmikuuta 2008

Naisia, naisia, naisia

On se hyvä että blogi tallentaa automaattisesti tekstejä. Viime viikolla kirjoittelin tekstin ja se hävis, tänää kun aattelin päivittää kuulumisia niin löysinkin tekstin, joten tässä viime viikon kuulumisia, olkaapa hyvä myöhemmin ehkä viikonlopun kuulumisia.

Nyt on viissiin juoksuisia narttuja liikkeellä oikein urakalla. Meillä ei ruoka kelpaa vaikka tarjoisi mitä. Eilen yritin antaa nakkia makupalana niin jätkä sylkäs nakin palat lattialle. Nappuloista syödään pieni osa. Emännän grillikana oli ainoa joka aiheutti edes mielenkiintoa, tosin mielenkiintoisen asiasta tekee se että ulkona menee edes jotain, mutta sisällä ei juuri mitään.

Tiistaina oltiin tokotreeneissä ja hieman jännitin mitä siitä tulee koska aamupäivällä oltiin lenkillä Milan kanssa, jolla vissiin juoksut alkamassa (ikää vajaa 6kk) eikä ensimmäisen 40min jälkeen tullut mieleen mikään muu kuin astuminen. Tosin oli jännä huomata että esim. istu käsky meni perille vaikka siitä ei palkkiota huolittukaan. Istu kässky on viissiin liiankin hyvin iskostunut. Tokotreeneissä jätin Miki istumaan ja kävelin kentän toiseen päähän ja kutsuin Mikiä ensin sivu-käskyllä, sen jälkeen täällä-käskyllä sitten nimellä, jonka jälkeen juoksin päättömästi edestakaisin mutta meidän poika vaan istuu ja tuijottaa et mitä tässä pitäisi tehdä ja mun tarkoituksena kun oli saada vauhtia luoksetuloon... Kun etäisyys oli metristä kahteen metriin sain koiruuden tulemaan. Tokotreeneissä tein Mikin kanssa muuten perusasentoa, luoksepäästävyyttä, tokohyppyä.

Jotain hyötyä oli vissiin kuitenkin luoksetulo treeneistä koska tänää peltolenkillä sain koiruuden tulemaan iloisesti perusasentoon sivu käskyllä, visiin joku mielenhäiriö koiran osalta. Sain myös Mikin kääntymään 180astetta ja tulemaan mun luokse sen sijaan että olisi lähtenyt katsomaan koiria. Valitettavasti tämä onnistui kerran ja takaisin päin kävellessä koirien tullessa minkä edestä, minkä takaa ja minkä sivulta jätin edes testaamatta koiran reagtiota. Onneksi kaikki koirat oli vapaana ja loppujen lopulta luvassa oli hauska leikkihetki, Mikin mielestä kylläkin naisten astumisretki mutta ei suinkaa juoksuissen nartun vaan saman omistajan narttupennun jolla ekoja juoksuja odotellaan.

Ei kommentteja: