maanantai 9. heinäkuuta 2007

Viime viikko

Viime viikon kohokohta tais olla veljeni Nelsonin vierailu mökillä Pirkkalassa. Nelson tuli omistajienssa kanssa keskiviikkona mökille. Menoa ja meininkiä riitti yllin kyllin. Näytin veljelle paikkoja ja se myös tutki itse, sitten juostiin ja painittiin. Saunassa ja järvessä käytiin pikaisesti, tosin järvessä käytiin vaan omistajien raahaamina, ei me kumpikaan oikeen tykätty siitä märästä touhusta. Nelson löysin myös mun luu kätköjä ja vuoronperään niitä syötiin, kuten myös ruoka oli kiinnostavampaa toisen kupissa. 5tunnin kisailun jälkeen käytiinkin yhdessä nukkumaan.

Oli tylsää kun Nelsonin piti lähteä eikä se jäänyt pidemmäksi aikaa. Oon kuullut omistajien puhuvan, että ottaisivat Nelsonia hoitoonkin, jos joskus ois sen omistajilla hoitopaikan tarvetta. Leikki oli muuten aika rankaa touhua, kaks päivää menikin nukkuessa eikä ruokakaan oikein maittanut. Mökillä koitin Nelsonia hakea, mutta vaikka oon tosi hyvä etsijä en sitä löytänyt.


Lauantai menikin tutuissa merkeissä mökillä juostessa. Sunnuntaina tultiin kotiin pitään sadetta, mikä oli ihan mukava. Mökillä on aina kosteenpaa sadepäivinä. Sunnuntaina pääsin myös jatkaan uutta harrastustani ja uuden ruokavalion noudattamista. Sunnuntaina oltiin nimittäin mustikassa. Emäntä opetti mut keskiviikkona syömään mustikoita. Isännän ja emännän noukkiessa kippoon, voitteko kuvitella mitään turhempaa, mä nokin niitä suoraan suuhuni. Koitin myös käydä emännän ja isännän kipoilla, mut se ei onnistunutkaan. Kyllä kesä on mukavaa.

Ei kommentteja: